Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

På denne side har vi samlet en lang række spørgsmål som vi ofte bliver stillet i forbindelse med vores produkter.

Listen bliver løbende opdateret med nye spørgsmål og svar. Såfremt du ikke kan finde svar på netop dit spørgsmål skal du endelig kontakte os og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Fungerer en Virtuel Tour på både computere og mobile enheder?
Ja! Vores Virtuel Tour løsninger leveres i HTML5 format. Dette sikrer, at den Virtuelle Tour vises korrekt på både desktops, tablets og mobile enheder.
Hvordan implementeres den Virtuelle Tour på min hjemmeside?
Ved implementering er der to løsninger. Den første er, hvor du modtager alt data, som du selv uploader til dit webhotel og indsætter tour'en på den ønskede side. Den anden løsning er, at vi hoster den Virtuelle Tour for dig på vores server og fremsender dig et link, som du kan indsætte på din hjemmeside som f.eks. en iFrame (vær opmærksom på, at der er et gebyr i forbindelse med hosting) Selvfølgelig hjælper vi gerne med opsætningen af den Virtuelle Tour på din hjemmeside.
Kan jeg selv rette i den Virtuelle Tour?
Nej, dette er desværre ikke muligt. Såfremt du har behov for at få rettet indhold i den Virtuelle Tour eller tilføjet nyt materiale skal du kontakte os.
Kan jeg få de individuelle 360 graders billeder som billedefiler?
Ja! Som et tilvalgs produkt har du muligheder for at få leveret alle de 360 graders billeder som er benyttet i den Virtuelle Tour som panorama billeder i f.eks. .jpg format. Kontakt os for yderligere information.
Hvilket indhold er der mulighed for at implementere i en Virtuel Tour?
Der er mange muligheder for at gøre din Virtuel Tour helt unik med bla. billeder, lyd og video. Kig under vores tilvalgsprodukter eller kontakt os for at høre mere om dine muligheder.
Skal jeg selv levere det materiale som skal implementeres?
Som udgangspunkt ja. Såfremt du har behov for hjælp til den grafiske opsætning hjælper vi gerne med dette.
Jeg har behov for en helt unik løsning, som ikke falder inden for jeres produktpakker
Vi starter altid en opgave med at klarlægge, hvilke behov og ønsker du har til en Virtuel Tour og ud fra dette laver vi et tilbud på en skræddersyet løsning.
Jeg vil gerne have implementeret billeder/video i en Virtuel Tour løsning, men mangler materialet kan I hjælpe med optagelser?
Ja! Såfremt du har behov for enten stillbilleder, video eller andet grafisk indhold kan vi hjælpe. Kontakt os for en snak omkring dine muligheder.
Er den Virtuelle Tour responsiv?
Såfremt dit nuværende hjemmeside design er responsivt vil den Virtuelle Tour også være det! Hvis din side ikke er responsiv kan en løsning være, at åbne den Virtuelle Tour som et link i et nye vindue og på denne måde gøre den Virtuelle Tour responsiv.