Vores løsninger

Virtuel Tour

Vi leverer opsætning af Virtuelle Tours, som giver kunder en unik mulighed for at se dit firma eller lokation gennem en række 360/720 graders billeder. Kunden har mulighed for at bevæge sig rundt mellem gennem de forskellige områder via hotspots - samtidig kan der i en Virtuel Tour implementeres både grafik, links, billeder, gallerier, lyd, video samt HTML og PDF popups med nyttig information for kunden.

180/360 graders panoramabilleder

Panoramabilleder giver et helt unikt perspektiv og en utrolig bred synsvinkel. Dette gør disse billeder perfekte til at fremvise en lokation, som ikke kan gengives med en normalt billede. Vi har mulighed for at lave både 180 og 360 graders billeder i utrolig høj opløsning, som kan bruges både til print og web.

360 graders produktbilleder

Fremvis dine produkter i 360 grader og giv dine kunder en unik mulighed for at nær-studere produkterne. Disse produktbilleder kan f.eks. implementeres i en Virtuel Tour, hvor kunden har mulighed kan bevæge sig rundt i din butik, klikke på en vare og få denne vist i 360 grader. På nuværende tidspunkt har vi begrænsninger omkring hvor store produkter vi kan fotografere - kontakt os derfor hvis ønsker at vide mere

Time & Hyperlapse film

Ved timelapse film tager man en række billeder over en periode (det kan både være 2 timer eller 2 uger) og sætter alle billederne sammen til en film. Dermed kan man fremvise de 2 timer eller 2 uger på blot 30 sekunder og dermed give et unik indblik i f.eks. et byggeri der skrider frem, en lokation hvor solen og skyerne driver hen over himlen. Dette kan bruges til en flot og unik præsentation af en virksomhed. Hyperlapse film bruges til at fremvise en større lokation, ved at tage en række billeder samtidig med at man bevæger sig fra et punkt til et andet - dette kan bruges til at vise hvordan man f.eks. kommer fra en reception til sit værelse på et hotel og på denne måde give en unik rundtur i sin virksomhed gennem video. Time- og hyperlapse film kan selvfølgelig også implementeres i en Virtuel Tour.